HOME     |     ONZE DIENSTEN     |     FOTOGALLERIJ     |     OVER ONSU kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

RAAPWERK Zijn uw muren oneffen? Dan kunnen wij deze helemaal vlak maken. Bij raapwerk wordt gebruik gemaakt van een dikke laag pleister van minstens één centimeter. Dit type stucwerk wordt vaak toegepast in natte ruimtes zoals de badkamer, het toilet of de keuken.

PLEISTERWERK Houdt u van strakke wanden of plafonds? Dan is pleisterwerk de juiste keuze. Het is een strakke afwerking van een wand of plafond. Die bestaat uit een enkellaags systeem van hechtgips. 

SCHUURWERK: Wilt u graag een volledig witte muur? Dan kan dit door middel van schuurwerk. Hierbij brengen wij een gipsachtige afwerking van circa drie tot vijf millimeter op de muur aan. De muur droogt dan egaal wit op en u hoeft deze niet meer te sausen.

SPACHTELPUTZ is een kunsthars gebonden sierpleister geschikt voor wanden en plafonds. In de spachtelputz zijn kleine steenkorrels verwerkt die ervoor zorgen dat er een korrelstructuur achterblijft. Deze korrelgrootte kunt u zelf bepalen.

 

LIJSTWERK zijn aangebrachte versieringen op de muren of het plafond. Het geeft u uw woning of bedrijfspand een unieke, sfeervolle uitstraling.

BUITENSTUCWERK Is de buitenmuur van uw woning of bedrijfspand aan een opknapbeurt toe? Dan kunnen wij deze voorzien van perfect stucwerk. Wij werken met een 2-lagensysteem. Indien nodig vragen wij een inspectierapport aan om de gevel op de juiste wijze te behandelen.

PANDOMO Als u op zoek bent naar iets speciaals dan is Pandomo stukwerk misschien iets voor u! LEES MEER

 

IM_OVER_ONS
KOP_MEER_INFO

VESTIGING ODIJK

Contactpersoon: Jeroen van de Kant

ICON_TEL

06 15050535

ICON_MAIL

info@vandekantpeek.nl

VESTIGING WIJK BIJ DUURSTEDE

Contactpersoon: William Peek

ICON_TEL

06 53667073

ICON_MAIL

info@vandekantpeek.nl

 STUKADOORSBEDRIJF VAN DE KANT-PEEK

Schoudermantel 87  3984 SR Odijk

 

BEL ONS

030 - 6571865

MAIL ONS

info@vandekantpeek.nl